Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2013

SOUND SYSTEM 398

Hola Pops! Avui tenim l' Alfred entre nosaltres. Els pioners de tot plegat tornen a l'escena del Sounda'. El nostre convidat és part de la gestació i de la generació de la condició pop d'una vila que, temps era temps, tocava el mar amb els seus dits i ballava arran de platja. És feina nostra, estimulant i enriquidora, la de convocar tots els espectres possibles a la festa de la memòria. l' Alfred és de carn i ossos, però els temes que ens porta formen part de l'espectralitat intempestiva, de quan Premià era Pop. De quan Pop volia dir moltes coses i aquestes vertebraven una manera especial de sentir-se jove, trencador i resistent. Entre fàbriques i botigues, pescadors i estiuejants, emergia el nostre Bellamar i es multiplicaven els clubs i les colles. L' Alfred era un referent a prova de pistes.

SOUND SYSTEM 397

Hola Pops! Anem de cara a barraca. Ara ja tenim la calor que necessitavem. Primer de tot punxem soul d'aromes vintage de la mà del segell novaiorquès Daptone . La mina del soul no s'esgota i els tresors s'encadenen en el nostre Soul Corner. A la segona meitat del programa rescatem Blur . Un rescat en tota regla. Els estimem en petit format, lluny de pseudofestivals megalomans que amaguen la primavera dins d'un domini d'esponsorització compulsiva.

SOUND SYSTEM 396

Hola Pops! Ha arribat l'hora de la doble dentadura. L'orgue es posa en acció a cal dentista sonor. Avui repassarem organistes de tota mena i de tota marca. Organitzarem un organ d'orgues. L'orgue dels gats. La matèria orgànica del teclat enxufat. Anys i panys, tecles i més tecles. Arriba la gran trama de les negres i les blanques. Prepareu-vos a rebre una organitzada tramesa de dentada instrumentació. Trasplantament total d'organs a la casa del Sounda'. Orelles a punt!

SOUND SYSTEM 395

Hola Pops! Descàrregant i traginant arxius llatins i encaixant-los en les mescles més exquisides. Aquesta és la proposta que ens prepara el turmix sonor del projecte Hammock House Africa Caribe . D'una tirada i de cara a barraca, ens arriba aquest material afrocaribeny degudament reinterpretat. Saltem a l'altre hemisferi del programa amb una bona dosi de funk de Detroit, més enllà de la Motown, la vida de la black music va emetre coses com les que avui escoltareu en el paquet MOTOR CITY SOUL. 70s Soul from Detroit.

SOUND SYSTEM 394

Hola Pops! El riu Mississipi empassa tots els corrents de la gran música americana .  Anys i anys de  transit  fluvial absorvent multipliquen  una cultura musical excepcional .  Les claus ocultes  del folk, del rock, del jazz, del blues, del R&B, brollen de s de  les fonts del riu i de tots els afluents  lliscant  corrent avall. Finalment, en un enorme aiguamoll que ho xucla tot, el delta filtra totes les essències  acumula des . Avui el Sounda' practicarà una topogràfica incursió als estrats fluvials de les nostres músiques preferides i ens  deix arem anar entre pantans, magnolies, vaixells de vapor i els ecos  ancest rals del mestissatge més fecund al Delta Swamp Rock .