Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2015

SOUND SYSTEM 469

Hola Pops! Una rara connexió alemanya i balear va permetre denominar com a Tago Mago al millor disc de Can. Ens agraden molt i molt. Can va vertebrar el Rock Alemany amb altes dosis d'experimentació configurant una sonoritat única i inimitable. Bases rítmiques obsessives, filigranes al teclat, guitarres lisèrgiques, vocalitzacions impossibles i complements analògics descomunals. Tago Mago és una obra mestra del Rock. Tago Mago formava part de l'espècie dels denominats àlbums dobles o del sempre desitjat "doble LP". En aquest terreny definien la grandiosa existència d'una tendència outsider i del tot reivindicable.

SOUND SYSTEM 468

Hola Pops! Avui recuperem dues seccions pioneres del nostre Sounda'. A la primera part ens muntarem un Vol 577 a Rio de la mà del recull Black Rio . Quintaessència de les mil cruïlles de l'escena brasilera, Black Rio ens permet copsar els accents més dispars de la sonoritat d'aquelles contrades. A la segona part del programa rescatem l'Illa del Tresor i ens confinem en els dominis de la Soul Jazz Records per des d'allà prendre la mida de les antologies Dynamite . Materials diversos de l'estilisme jamaicà.

SOUND SYSTEM 467

Hola Pops! Un programa ardent, festiu i de ritmes trepidants. Avui el Sounda' clavarà la pista retronipona amb els clàssics Pizzicato Five . Experts en material retrospectiu i en la reivindicació dels sons dels seixanta, aquest duet de geometria variable ha mantingut les seves constants vitals a base de fornir les discoteques de bon material mig sintètic, mig orgànic, degudament embolcallat en una proposta eclèctica de revisió sonora en tota regla. Acte seguit tirarem de material clàssic de la factoria Atlantic i us oferirem uns quants temes de bon soul en format single torçant l'agulla damunt d'un enorme recopilatori denominat Right Now Atlantic Club Soul and Deep Cuts .

SOUND SYSTEM 466

Hola Pops! Seguint un dels bons costums del Sounda', ens sumem als actes del Dia de la Dona Treballadora i enguany tornem a dedicar integralment el programa a les dones sonores, musicals i combatives. Tots els dies han d'estar impregnats dels valors del feminisme i del combat antipatriarcal. Evidentment. Com passa amb tantes celebracions anuals, però, benvingudes siguin aquestes si serveixen per cridar l'atenció i fixar l'agenda de totes les emancipacions i igualtats de cada dia i de cada país. Així, doncs, dos dies després del 8 de març, us oferim la nostra selecció seguint les pautes estilístiques del programa i ja sabeu: Pops i Popes al carrer!