Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2015

SOUND SYSTEM 486

Hola Pops! Aquesta nit la cosa anirà de picarols damunt la taula. Parlem del vibrafon i tractem l'assumpte gràcies a la formidable prestació de Roy Ayers . En antena el Melting Pot integralment destinat a un concert en viu del gran vibrafonista. Des del Ronnie Scott's del Soho londinenc, amb tots vostès: Roy Ayers Band!

SOUND SYSTEM 485

Hola Pops! De cara a barraca. L'estudi número 1 ofereix una sessió ben servida. Primer plat: El jamaicà Tom Browne etziba el seu aire a base funk, jazz i hip-hop. Trompetista tot terreny, Browne trasllada el seu registre a l'espai Into the Groove, procedent de l'Illa del Tresor. Segon plat: Una miscelanèa de sons modernistes, freakbeats, garatgistes i soulers des dels contrallums de la pista de la Discotheque'. Presentem una antologia de les sèries Keep Lookin' .

SOUND SYSTEM 484

Hola Pops! Ja hi tornem a ser. El Sounda comença el curs 2015-2016 marcant una línia clarament groovie. A la primera part del programa tindrem una selecció de Jazz&Beat ben orientada a base de clàssics modernitzats i perfectament ballables. A la segona part tindrem una antologia de projectils de R&B empaquetats en el segell Kent Records sota la denominació de Modernists . La temporada està oberta.