Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2016

Sound System 519

Hola Pops! Avui us lliurem un programa concentrat en la cantonada sonora de la Jove Amèrica Negra. El Soul Corner tindrà dues propostes complementàries que ens permetran viatjar des dels anys 40 fins a les darreres dècades del segle passat. A la primera part tindrem el nostre tribut imprescindible a la figura de Chaka Khan i a la seva no menys imprescindible banda Rufus . Sofisticats i virtuosos, irrepetible sonoritat! A la segona part del Soul Corner farem arqueologia amb el segell Vogue Records i viurem aquells moments especials, carregats d'ebullició estilística, quan les fronteres entre el Soul, el R&B, el Rock'n'Roll, el Swing i el Doo-Wop eren menys arbitràries del que mostraven les etiquetes convencionals.

SOUND SYSTEM 518

Hola Pops! Avui seguim estenen l'estrena de la setmana anterior. Sovint hem convidat gent al programa a dir la seva. Ara ho farem de manera col·lectiva i torna La Coral del Sounda' . Un espai del Sound System elaborat per les nostres amistats. La suma perfecta. Ens arriben propostes sonores en totes direccions, les empaquetem i les oferim degudament contextualitzades i envasades. Creix el Sounda' a partir de la nostra gent i es multiplica el radi d'acció de la sonoritat per sistema. Gràcies a tothom i benvinguda sigui la coral!

Sound System 517

Hola Pops! Avui estrenem secció. Sovint hem convidat gent al programa a dir la seva. Ara ho farem de manera col·lectiva i així neix La Coral del Sounda' . Un espai del Sound System elaborat per les nostres amistats. La suma perfecta. Ens arriben propostes sonores en totes direccions, les empaquetem i les oferim degudament contextualitzades i envasades. Creix el Sounda' a partir de la nostra gent i es multiplica el radi d'acció de la sonoritat per sistema. Gràcies a tothom i benvinguda sigui la coral!

SOUND SYSTEM 516

Hola Pops! Desfermem l'onada expansiva del ritme amb metalls a dojo i una col·lecció de rareses 'singleritzades'. Entrarem el programa amb un tribut a la banda fundada per Al Kooper. Toca reblar el clau de les super-orquestres amb Blood Sweat and Tears i demostrarem que allò va existir. Fins i tot van fer parada i fonda a Barcelona. I seguirem escrutant les calaixeres gràcies a una valuosa col·lecció recopilada per Ace Records. Aquests bèsties de l'art compilatori ens ofereixen un recull formidable de singles de producció artesanal en clau R&B i Soul sèrie B: Des de Detroit us lliurem al món de Dave Hamilton .