Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2024

SOUNDA' 831

  Hola Pops! Avui la tornem a fer grossa. Programem la nostra Juke-Box, l'omplim de monedes i triem un repertori de singles que tenen per fil conductor l'atmosfera dels salons de ball prohibits, els cabarets impossibles, els soterranis i l'esperit del diable. Frolic Diner és el concepte, el cistell, que agrupa desenes de cançons, instrumentals i ocurrències sonores que encaixen en un so cavernari amb ecos de la Surf Music, del Rock'n'Roll de sèrie B, del garatge psicodèlic i de les músiques d'arrel i carretera. Orelles obertes al pecat! La segona part del Sounda' inclou una visita al magatzem de Can Francisquet on hi reunirem saxofons baritons saltant del Jazz cap al Pop i el Rock en un Bariton Crossover de baix fons. Som-hi Pops!

SOUNDA' 830

  Hola Pops! El solstici d'estiu ja és aquí. El Sounda', fidel al calendari, posa lletra i música a la meteorologia i afegeix un repertori sonor ben variat amb seleccions triades per l'ocasió. Solstici és sinònim de revetlla, inici d'estiu, gatzara, saragata i canvi de registre. D'aquest solstici n'esperem un bon temps, sense excesos de calor, platja, bosc, terrasses, aigua a la terra i a l'aixeta. Tot ben amanit per una banda sonora al servei de la felicitat col.lectiva. Som-hi Pops!

SOUNDA' 829

  Hola Pops! Ja era hora, Tocava anar al rescat del gran guitarrista Jeff Beck . Posem en marxa l'infalible Sistema Biosca i lliurem un tribut a un dels seus LPs de referència. Blow by Blow , enregistrat l'any 1975, va representar l'entrada de Beck en el món del Jazz Rock. El recorregut d'aquest virtuós, sempre amb la seva Fender Stratocaster de color blanc, anava precedit dels anys dels Yarbirds, al costat o en el lloc d'Eric Clapton i Jimmy Page. També el recordem emulant el format Cream/Hendrix Esperience amb el trio Beck-Bogert-Appice. La seva carrera va fer un gir important saltant cap al bell mig dels grans del Jazz Rock i del Blues, aportant virtuosisme i un segell del tot personal: Elegància, refinament, pulcritud i tot plegat sense perdre el contacte amb les tradicions de la gran era del Blues britànic.

SOUNDA' 828

  Hola Pops! Doble sessió a la vista. La primera part la destinem a una Illa del Tresor seleccionada per la companya Rudith . Solvència contrastada. Per aquesta ocasió la nostra jamaicana del Maresme ha triat una selecció d’actualitat. La segona part del Sounda presenta un ¡Vaya! dedicat a la molt estimada orquestra Dimensión Latina . Una meravella llatina trufada de bons vents, percusions, veus i saragata. Ideal per festejar la nit del dimarts i empaquetar-la per a les mil festes que calgui.