Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 292






Hola pops !

Avui toca xandall i sabates esportives i anar directament llançats a les places disposats a contorsionar els ossos al caire d'un lloro distorsionador de ritmes i registres baixos. Hip hop jazzistic i soul de carrer vuitantista. Un programa bellugadís a l'altura dels temps. Una nova assignatura pendent del Sound System que estem disposats a aprovar amb nota alta.

Comentaris

indep@alsblogs ha dit…
i quina grassia que eu oh palmera okiss i quina grasssssia que feu que sou de carrera universitaria de minoria o què?
i el poble es fot sempre distrets per la conyeta i la rifeta que l'opresió ens vé del lloc de cada sempre
però valtros narinán que no passa res i vinga festa que penqui Rita per la cultura perseguida

r e a g r u p a m e n t . c a t
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jo animaria a la senyora Rita a escoltar el programa de bracet amb vostè, amable indep, i podria ser que -gràcies a la bona música- vostès acabessin estimant-se i estimant-nos.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'