Passa al contingut principal

Covant la cova


"... i al principi fou el so"
Sagrades Escriptures (herètiques)


Pacienment i en temps de sobredosi d'efectes especials i pirotècnia comercial, els artesans anem fent via des de les ràdios i des dels petits espais. Stereo-2 Sound System tornem a les punxades de club i ho farem el dissabte vinent.

Som de la vella guàrdia sonora premianenca i potser ens hauriem de remuntar a la nit dels temps per recordar les sessions voluntaristes i voluntàries que organitzavem en els anys setanta. Un temps després hem reactivat la nostra societat secreta i anem consolidant un programa de ràdio combinat amb aparicions més o menys intempestives en festes majors, aplecs i projectes compartits (Brasil 08330, Amics d'Alan Smithee...).

Stereo-2 punxarem a La Cova premianenca i des d'allí intentarem "amenitzar" l'ambient amb talls selectes de soul, funk, llatinitat, jamaicanisme i una mica de tot allò que configura l'univers il·limitat del programa Sound System. La cosa va de cultura de club, curta distància i voluntat de tornar-hi. Dissabte, post-matx, a partir de les 22.30...el retorn de Stereo-2 a la pomada.

Old School, Rare Sounds & "Keep the Faith!".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'