Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 385



Hola Pops!
Primer de tot advertim que el doctor SANTIFUNKY ajorna la seva visita al programa fins d'aquí a quinze dies. Un viatge inesperat a Ohio el manté allunyat de la base premianenca.

Avui, però, mantenim les bateries encarades al planeta del soul per partida doble i amb dobles intencions.
D'entrada punxarem una meravella de l'ocultisme audiovisusual denominada Kings Go Forth. Aquests monarques tenen molt a veure amb el Cicle Fora de Joc i amb la condició outsider. En parlarem a fons.
La cara B del Sounda aterrarà al Twisted Wheel de Manchester, un reputat club de Northern Soul. La geografia del ball manchesterià haurà de propulsar les millors prestacions esportives a un dels dos grans de la ciutat de Morrissey i Bobby Charlton.
Sort, Pops!

Comentaris

Llobet ha dit…
Ostres, Santifunky!
Per fi ha aconseguit superar les barreres espai temporals amb les seves llegendàries tropes funkadeliques! La invasió ha començat... Tothom a ballar!!!
SOUNDA' ha dit…
Gerardo, el doctor Santifunky estará con nosotros en dos semanas.
Un viaje de última hora con destino a Ohio no le permitirá estar con nosotros mañana martes.
Paciencia………………

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'