Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 223

Hola Pops!

Fem dels discos pura memòria i els d'avui ho són. Presentem i representem coses d'ahir i d'abans d'ahir. Les d'ahir ja les tenim. Ja la tenim. La galeta ja la tenim. Yo la tengo. La d'abans d'ahir és cosa fina. Avui punxem un incunable de la Hummingbird. Banda de bandes. Minutos musicales. Transcendència sonora. Record i volcat d'arxiu. Registres del tot diferents en un territori comú basat en la nostra manera de fer i de cuinar. Segell Stereo 2!


Comentaris

Anònim ha dit…
la foto de HAMMENBERD me plantea una duda. ESA pareja lo ha hecho o no lo ha hecho. Es un prepolvete o un postpolvete. ¿¿¿¿ ??????
no es una menudez lo que pregunto.
SOUNDA' ha dit…
Tú mateix.

La imatge és prou definitòria de les teves percepcions.
jo aposto per un post operatori en una clínica dermoestètica...
Anònim ha dit…
lo del posoperatorio me suena bien
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,
Anònim ha dit…
You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'