Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 268








Els “fora de joc” configuren l’univers d’Stereo2 SoundSystem. Les constel·lacions del fora de joc porten senyals de llum molt visibles. Intemporals, intempestives. A la justa mesura del record. Avui estem abraçats a aquest senyal lluminós que ens fa en Martí des de l’infinit. Travessem carrers i places. Brindem amb cervesa. Sentim una tempesta inesperada. Un amor profund. Una misteriosa, enigmàtiva i indesxifrable sensació de pèrdua.

Comentaris

doctor funkenstein de mar ha dit…
gent molt negra
garantia
indep@alsblogs ha dit…
no us discutiré el que us agrada però si el que no voleu posar al programa i mira que heu tingut anys i no hi ha forma de sentir res d'aqui.

r e a g r u p a m e n t !
SOUNDA' ha dit…
Ni tu ni ningú ha de dir-nos dir-nos la música que hem de posar…
Cadascú pot escoltar el que vulgui, quan vulgui.
Tanmateix agraïm el teu interès pel bloc i el programa.

Good vibrations, brother!!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
em sembla que t'equivoques, indep-reagrupament!

el nostre programa ha posat molta música de la que tu dius que és "d'aqui"

quimi portet
la troba kung fu
la musica laietana
pau riba
modernisme aborigen

i molts més "d'aqui" i amb els idiomes que es parlen i es canten "aqui"
Funkalero Cacao ha dit…
ahir vaig esnifar el polen negre del soul amb el programa escalfacremalleres que em vau posar i ja no uns dic els detalls més intims i mira que porto anys donant la cara a l'altar negre
Batfunktiago ha dit…
Qui es aquest Funkalero viciós que s'ha colat en els meus dominis de Black Gotham? Ens hem de veure les cares i cantar-nos les "cuarenta"
(principales del funk!)
SOUNDA' ha dit…
Sembla que t'ha sortit un competidor, SantiFunky, je, je!!!

Per cert Funkalero Cacao, estaries dins del selecte grup d'amics, coneguts, intempestius del programa?

Good vibrations, brothers!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'