Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 207









Comentaris

bon treball d'informació. per cert, el programa llampec sobre dub side of the moon va encaixar magistralment gràcies a les bones maneres del XAVI.
penyabogarde ha dit…
compte amb el basketball i miri el nostre blog
Anònim ha dit…
un escriu i l'altre li contesta umm poca clientela i si tanqueu la botigueta? umm torno a la piltra que m'estic sobant..zzzzzzzzzzzzz zzzz
Anònim ha dit…
mira noi, per quan et despertis,
monta tu la teva 'botigueta' i deixan's en pau ok?
Perquè l'únic que fas és el 'penes'
I penosa penosa és la teva actuació.
A veure quan dones la cara bandarra!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Senyor indep:
ja ha adquirit el llibre del Doctor Estivill sobre els infants quan dormen?
Corren els temps de l'apoteosi del llibre d'autoajut...jo els detesto, però segons com poden ser útils. El doctor Estivill escriu coses sobre la mainada adormida...no és fiable, però potser a vostè li escau. Podria ser que li ajudés a desxifrar les seves "zetes". Vostè dorm amb la lletra "z"? Amaga malsons? sommia amb el Sound System?

Una abraçada.
Anònim ha dit…
burrus dels burrus que ja no foteu ni riure

visca la festa major!
Anònim ha dit…
cap problema, nosaltres punxarem soul-reggae-latin & brazilian a la festa major, la festa de tot el poble. I no som "burrus", en tot cas som "rucs" com la majoria de la gent d'aquest món...però som bona gent, de veritat, amic.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'