Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 222

Hola pops!
Les coses clares. Programa 222. Dos-cents-vint-i-dos. Com la galeta que es demana per aquest número. 222 sounds i el que queda. Llarga dosi de galeta en una nit soul funk. Galetes com els discos. Els discos sempre seran galetes i avui tot concorda en un número rodó com el 222. Arrodonint els números del pop trobem el cas 222. Si Andy Warhol hagués viscut entre nosaltres, ben segur, hauria substituït el pot de sopa Campbell's per un bon assortit del buc insignia de la flota Solsona: la 222.
La galeta musical que avui ens recorda el número del pop, just quan toquem la fusta del millor soul i del millor funk. Nit negra, negra nit, nit de 222 revolucions per minut. Benvinguts a la Factory Solsona. Benvinguts a l'edició especial del 222.

Comentaris

quin cartell!!!!!
felicitats!!!!!!!!!
Anònim ha dit…
Merci, Tati!
cartell color canyella de galeta i lletra del text de conjunt, disseny i contigut integrat en una proposta visual que anuncia una galetada superlativa, no?
Anònim ha dit…
Cromatisme i disseny vintage mai han estat tant en primera línia (i en el nostre cas en particular) com ara.

Fixa't: la tipografia 222 s'ha fet servir molt en discos de jazz (Blue Note, Verve, etc)
certament...igual porto un disc 222, del grup SOLSONICS acid jazz de galeta made in Solsona.
Anònim ha dit…
molt acurat aquest cartell r77, congratulations...per cert quin honor per el baixista bascomb aquest, ser teloner de tres pesos pesats de la black music...
good funk!
Anònim ha dit…
Hey black man!!

Escolta el programa dimarts i sentiras com es mixturen funk amb blue grass.

Good vibrations!!
penyabogarde ha dit…
vostès no saben prou bé el que és la millor mixtura de soul i blue grass de tots els temps...
vinguin al blog de la penya bogarde i quedaran garratibats!!!!!!!
Anònim ha dit…
agraït per la dedicatoria...inmens programa...love and happiness for eveybody!
Anònim ha dit…
Merci!

Ja saps: t'esperem un dia al programa.

Good vibrations
molt bé MUNGO JERRY
Anònim ha dit…
lol,so nice
Anònim ha dit…
If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'