Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 183

Hola Pops.

De nuevo, la historia se repite. Regresa el Pop. Motivos tenemos para estar de enhorabuena. Gracias al instinto revivalista, otrora mal llamado Camp, hoy nos compinchamos para urdir una trama de sonido imponente.

Nuestro Pop, nuestro baul de recuerdos espeluznantes, se abre de par en par dirigido directamente a vuestros oidos. Tenemos oidos, oidos pop.
No nos dejaremos llevar por la nostalgia. Estereofónicamente hablando, damos un paso adelante.
Los tocadiscos estereofónicos, como el hombre, proceden del Mono. No es un chiste fácil. Podeis reir esta gracia ingeniosa y aparentemente vulgar ¡venga!En un lugar del tocadiscos, de cuyo nombre nos acordamos perfectamente (el brazo) residía el zafiro puntiagudo que reinterpretaba las pautas del microsurco. Hágase, pues, este milagro, de los peces panes, de los acetatos sonido.

La quintaesencia del pop español subyace en este producto radiofónico que presentamos envuelto en celofana violeta. Nuestro Sistema Sonoro del martes acude presto a la cita con el universo pop español.
Prendan la llama, cierren las luces, agiten el Pilé 43, que los niños sorban su dosis de quina Santa Catalina. El Pop llama a nuestras puertas. Como un rito de iniciación, el pop con eñe se presenta pletòrico, colosal, sensacional.

Comentaris

Anònim ha dit…
US PENSEU QUE NOSALTRES, ELS MAULETS, ENS QUEDAREM PLEGATS DE BRAÇOS DAVANT DEL MÉS VERGONYANT DELS ESPANYOLISMES?
Anònim ha dit…
os felicito compatriotas
la mirada ha dit…
Uf i uf pels altres comentaris.
Molt bona aquesta "Sistemas Sonoros". Hi ha un "temazo" d'allò més freak titulat Twist Cañí d'Antonio Amaya que és senzillament brutal!
Anònim ha dit…
està clar que no us interessa massa el que passa avui a Catalunya, ni la seva música, ni els seus artistes ni les seves dificultats per reeixir com a cultura. No esperava altra cosa del vostre particular sentit de la cultura. Penós.
Anònim ha dit…
visca henry
Anònim ha dit…
mare de deu on anirem a parar
Anònim ha dit…
a ver si pinchais un disco de Abrelatas Goldmine, lo más sexy de Navarra
Anònim ha dit…
principe gitano por siempre
Anònim ha dit…
felicidades por el programa de ayer que fue una joya
Anònim ha dit…
visca la cervesa ranger!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d&#

PREMIÀ, RETROSPECTIVA SONORA

Les geografies del Premià Sonor. Aquest podria ser el títol d'un treball d'investigació sobre la petjada del disc i la sonoritat musical a escala local. Sovint ho penso. Sovint ho parlem entre els dos membres de Stereo2. Una primera pinzellada podria anar dirigida als territoris impossibles de l'arqueologia musical moderna de Premià. Temps de Boîtes & Discothéques (mots francesos que van fer fortuna i que encara circulen en el sistema anglosaxó). Una primera ullada ens portarà a considerar els territoris sonors premianencs dels anys 70. Els anys 70 com a contrucció temporal avaluable en el record. La constel·lació discotequera de Premià de Mar consistia en nombrosos clubs i curiosos establiments on es podien adquirir vinils de manera excitant i amb compta-gotes. Clubs: Bellamar, el rei dels salons de ball del Baix Maresme, reconvertit en diverses versions en Night Club (una altra afortunada denominació) o "disco". Un lloc que acollia la primera diversitat lo