Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 185Comentaris

Rafael Vallbona ha dit…
Ep sound's system's brother's. Torno dels USA, route 66 en Harley, és clar, amb la maleta plena d'imatges musicals. Heu entrat mai a L.A. per la freeway 105 i cantant Dors (L.A. woman) a tota metxa mentre avances truck's i penses en els somnis cromats de Neil Young?
I que passa si, abans d'agafar l'avió, recuperes els millors Joni Mitchel, Neil Young i John Fogerty directament des de les carretreres d'Arizona i Utah o els casinos de Las Vegas?
M'ho deixarieu explicar un vespre al programa en una mena d'especial West Coast 40 anys després del somni de High Asbury i 50 després de On the road?
au va.....
Salut i ràfegues

sóc a rafelvs@hotmail.com
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ep! entrevista concedida, podem improvisar una batalla entre mods scoteristes sense vespa com jo mateix, un davidsonià invencible i un dissenyador gràfic amb tecnologia punta.
Sort tenim, scooteristes sense vespa i davidsonians viatgers, de coincidir en un vehicle propulsat per motors físicament desorbitats, LA BICICLETA!
Salut i neuròsi!
Rafael Vallbona ha dit…
Ep, trobem-nos quan vulgueu a la platja, indret mític de batalles entre moods i rocker's.
Portarem les alforges ben plenes de música i referents, d'iimatges i somnis.
Digueu-me alguna cosa al correu-e rafelvs@hotmail.com i ens hi posem quan vosaltres digueu.
Salut
penyabogarde ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Hola Pop!
Haurà de ser passat Nadal i Reis. Tenim colapse a l'agenda i només queden dos programes lligats, després ens posem el mono de treball i preparem el programa Harveydavidsonià a granel.
Vos haureu de confeccionar la graella a la carta, unes 10 cançons sobre el tema.
Fins aviat, pop!
Anònim ha dit…
Hola Pop!
Haurà de ser passat Nadal i Reis. Tenim colapse a l'agenda i només queden dos programes lligats, després ens posem el mono de treball i preparem el programa Harleydavidsonià a granel.
Vos haureu de confeccionar la graella a la carta, unes 10 cançons sobre el tema.
Fins aviat, pop!
Rafael Vallbona ha dit…
Ok,
poso a punt els motors en V de dos cilindres i 1575 cc per a després de festes.
Al mil x mil, pops

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d&#

PREMIÀ, RETROSPECTIVA SONORA

Les geografies del Premià Sonor. Aquest podria ser el títol d'un treball d'investigació sobre la petjada del disc i la sonoritat musical a escala local. Sovint ho penso. Sovint ho parlem entre els dos membres de Stereo2. Una primera pinzellada podria anar dirigida als territoris impossibles de l'arqueologia musical moderna de Premià. Temps de Boîtes & Discothéques (mots francesos que van fer fortuna i que encara circulen en el sistema anglosaxó). Una primera ullada ens portarà a considerar els territoris sonors premianencs dels anys 70. Els anys 70 com a contrucció temporal avaluable en el record. La constel·lació discotequera de Premià de Mar consistia en nombrosos clubs i curiosos establiments on es podien adquirir vinils de manera excitant i amb compta-gotes. Clubs: Bellamar, el rei dels salons de ball del Baix Maresme, reconvertit en diverses versions en Night Club (una altra afortunada denominació) o "disco". Un lloc que acollia la primera diversitat lo