Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 205









Comentaris

Anònim ha dit…
qui gemega ja ha rebut! que no escarmenteu, que ni que no i ja està ep! seguiu al vostre refugi a prova del que fa el poble quan penca per una cultura més popular, res de res i tururut violes que qui gemega ja ha rebut que diu el refrany popular, oh no , no recordava que no esteu per refranys i menys si surten de baix de l'arrel no, no, seguiu xapats al refugi i uns fan mirada els altres musiquen i què? el present es fotut sort hi ha que anem fent força. ei les carteres! ei! demaneu calma, i tant i que no fos cas que us quedessiu fora del joc. quin joc oi direu? a Premià passen coses i aires de revolta i no és refrany, o us sumeu o feu figa. va fent camí unir alliberament nacional amb joves i grans en lluita però aneu mirant i escoltant que distreu ep no fos cas oi? al porxo la Lió es parla clar i en un sol camí d'unir lluita i cultura per ser lliures. Silenci per uns, ep! que sí, que cal distreure i fer com si no es noti. Sobretot s'ha de respectar a vostès als que miren mirada i als que posen musiques, clar sí, no badem @punt.com que diu la moda
Senyor o senyora: si no li agrada el que fem, cap problema, el mercat n'està ple de coses per triar.
Bones festes tingui i no s'entretingui (jo també ser fer refranys i rodolins).
Una abraçada ben forta.

Soulbizarre
Anònim ha dit…
amics del SOUND SYSTEM, vist el que acabo de llegir, jo de vosaltres m'agafaria aquest comentari de l'energumen habitual com un elogi i només que ho llegiu a l'inrevés us adonareu de que el vostre programa i el vostre tarannà és obert i obert com necessita aquest món atossigat per nacionalismes de cul de sac i via estreta.
Us aplaudeixo amics.
Anònim ha dit…
Moltes gràcies, Jaume.

No hi ha rés pitjor que voler imposar les coses/pensaments/idees/gustos (musicals, artístics…) per la via de la força.

Cadascú ha de tenir el seu propi criteri per poder escollir el que més li agrada sense desmereixer el que no li agrada…
…Bé normalment és així, excepte en pensaments únics i totalitaris com les dictadures.

De totes maneres, i no és el primer cop que ho dic, s'equivoca en l'espai on vol difondre aquests idees: això és un bloc de música.

Good Vibrations, my friend!!

R77
Anònim ha dit…
ui bah! va-va! em faras creure que saps fer rodolins si segur que els has consultat abans, no cola pas que que no i l'altre capitost, ja, dius que és un blog de música!!! que no ens fem el pixat al damunt, que ja som grandets, no em facis creure ara que es un blog de música i prou quan despreneu una linia que exclou altres maners de ser musicals i quan es discrimina una cosa es per que s'aplica una manera de veure decantada, no, que va, com si la musica caigués del cel i què? i la que no surt perquè no us interessa que surti, què? o clar, claret i clarot que està i com que no us diré quina és la que manca eppp! que si dic la manca us posareu amb el rallat de sempre de que la musica és del món mundial i no caure que no. Més dic: i si penso que el vostre programa no és només musical, què? es que no puc pensar-ho així? jo l'he escoltat dues o tres vegades i fa pensar en que teniu altres intencions. O és casual que no poseu segons que? ui ui amb la vostra esglesia he topat. Au harakiri harakiri figa figa morterada, va que us va i es veu. I sempre que us fan un comentari l'agafeu com un retret. apa siau.
Anònim ha dit…
¡perro ladrador, poco mordedor!

1er- Per què no t'identifiques?
Que tens por de que se sàpiga el teu nom en públic? Si tan defenses la teva idea, posa nom home/dona, que no fos cas que te la robin!

2on-Tants ànims de criticar el programa, fes-ne tu un amb la música que a tu t'agrada. Tranquil, que nosaltres no et criticarem pel que posis, ja que tothom és lliure d'expressar-se. Que no vas fer ètica a l'escola?

3er- Si vols jugar a juan palomo, yo me lo guiso yo me lo como, no et menjaràs res. Perquè parteixes d'un punt en què vosaltres teniu tota la raó, i els altres què? no pintem res?

Tu què pintes, democràcia o dictadura?

I que sàpigues que de refranys en sap tothom, i surten espontanis, com els dels avis ;), d'ells els hem après!
Anònim ha dit…
com vols que m'identifiqui? acas Cristineta amb asterisc és garantia de nom fiable? ep ep no fotis ara que vas de guais, ei ei et. si jo escric així ja, ja, no seré tonto que no vull que passi com passa a euskadi que les meves idees i pensades són molt mirades per qui mana, ei que no tothom es lliure
Anònim ha dit…
ei ep noi/a! tranquil/a! ja veuràs com algún dia tindràs una mica de sexe a la teva vida i ei! tio! qué fort! tot es veu diferent!
Anònim ha dit…
Doncs comprat una estora a l'ikea d'aquelles que posa : Bienvenido a la república independiente de mi casa, però en el teu cas hauries de posar 'bienvenido a la dictadura cupista de mi casa' i a més, agefigiria:

Condiciones:
1-Callate, sólo piensa lo que piense yo

2-Escucha la música que a Mi me da la gana, y de la tuya, solo echaré más que adjetivos negativos

3-Escribe de pena como yo

Pd: i sort que penses les teves idees, perquè amb les barbaritats que dius, només faltaria que el que escriguéssis no ho pensesis!

Valguem deu!!!
Anònim ha dit…
plumero, plumero cristiangel o cristiramon o cristimirada, ja ai que no entro a la trampa està molt vista, ei que no que no, passa fulla que no entra el brot ni res. Xapo polemica o depen de vosaltres divos? mira que sou repetits i repetits va modèstia i amics
Anònim ha dit…
ui, tan ràpid plegues veles?

4 comentaris i ja estàs mut!

plumero tu! ah, no, perdona, que tu vas en contre dels monyons...

d'això se'n diu racista....xD
Company indep:

no ens deixis, som la teva vitamina sonora i la teva escola de creixement personal gratuïta, no ens deixis, seras feliç amb nosaltres!

Una tendra abraçada.
Anònim ha dit…
deixeu-me en pau enterats que em poso a sobar i mireu que faig zzzzzzzzzzz zz zzzzz zzzzzzz zzzzzz zzzzzz zzzzzz zzzzz zzzz zzzzzzz zzzzzzz zzzzzz zzzzzzz zzzzzz zzzzz zzzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzz zzz zz zzzzzzz zzzzz zzzzz zzzzzz zzzz zzz z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z
SOUNDA' ha dit…
una meravella, aquest blog serveix fins i tot de coixí i matalàs per fer la becaina. Crec que hem encertat amb el blog. Un blog multi-usos.
Realment, Stereo2 som com una o.n.g. al servei de les millors causes. Dormi i reposi, però -sobretot- no ens abandoni.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'