Passa al contingut principal

DE VACANCES!!
Comentaris

penyabogarde ha dit…
vostès fan vacances i en Guardiola comença a entrenar la millor plantilla dels darrers anys.

què us sembla aquesta?

uns fan vacances i altres carreguen la musculatura que els farà triomfants.

Bon estiu tinguin, culers i musicals com acostumen a ser.
SOUNDA' ha dit…
no ho dubtin senyors, som culers i musicals i també entrenem...fins i tot de vacances escoltem discos.
Anònim ha dit…
quin respir! oi? oh sí que sí que estaria bé que fessiu unes vacances llargues o que anessiu pensant en com reintegrarvos a la majoria de activitats del poble ep que ja us torneu a pikar, preneu sol i no us cremeu més del que ja esteu. jajai jo vaig a sota el Pedra amb la colla de la Palmera de la Nova, ojisss no us cremeu més no més
INDEP: SI T'AVORREIXES AQUEST ESTIU, ET RECOMANO QUE ET COMPRIS UN DVD MOLT MACO,

les vacances de monsieur Hulot,

Jacques Tati.

ÉS COM UN MANUAL D'AUTOAJUT, PERÒ BO.
Anònim ha dit…
joder amics quina creu xenofoba que heu d'aguantar que sempre està remenant la merda aquest xicot o xicota independenbandurries dels nassos.

Bones vacances!
SOUNDA' ha dit…
Bones vacances a tots els llef's! des d'Stereo2.

En tot cas la creu la deu portar ell per les tonteries que escriu i així demostrar com, escrivint com escriu, es pot destrossar un idioma.

Good vibrations, my friends!!
Anònim ha dit…
Pues jo me n'aniré de vacances a Andorra. I no em cremaré pas, no, tontus i burrus, jo me'n vaig a ESQUIAR i a comprar tabacu baratu i guisqui baratu i furmatxe baratu i mantequilla baratu i un arradiu baratu i un ifon baratu i tooooooooooot en CATALÀ. Uf! Pst! Brafsujdnbijgehgeohogeergh!!!


Tontus!
GENIAL! pedni! la cara oculta i el revés jovial del delirium "indep".

Divendres marxo a la França Tatista -bicicleta i motxilla, Alps i Provença-, torno el dia 30 i retorno a l'hexagon quinze dies més... les vacances de Monsieur Tati.

Salutacions blogers.
penyabogarde ha dit…
la penya té uns suggeriments suggeridors i suggestius per passar l'estiu davant del teclat de l'ordinador.
Anònim ha dit…
fareu programa quan torneu a la vida?
l'ha palmat ISAAC HAYES...65 anyets tenia....o sigui...que als 28 anys tocava el SHAFT i era un noiet vestit de tipus dur i encadenat...el recordarem posant crema a la nit esponjosa de Harlem i al seu agent John Shaft fet un xulo amb la retallada apuntant l'escòria del barri.
i ara l'ha palmat el Jerry Wexler mister Atlantic. EP!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d&#

PREMIÀ, RETROSPECTIVA SONORA

Les geografies del Premià Sonor. Aquest podria ser el títol d'un treball d'investigació sobre la petjada del disc i la sonoritat musical a escala local. Sovint ho penso. Sovint ho parlem entre els dos membres de Stereo2. Una primera pinzellada podria anar dirigida als territoris impossibles de l'arqueologia musical moderna de Premià. Temps de Boîtes & Discothéques (mots francesos que van fer fortuna i que encara circulen en el sistema anglosaxó). Una primera ullada ens portarà a considerar els territoris sonors premianencs dels anys 70. Els anys 70 com a contrucció temporal avaluable en el record. La constel·lació discotequera de Premià de Mar consistia en nombrosos clubs i curiosos establiments on es podien adquirir vinils de manera excitant i amb compta-gotes. Clubs: Bellamar, el rei dels salons de ball del Baix Maresme, reconvertit en diverses versions en Night Club (una altra afortunada denominació) o "disco". Un lloc que acollia la primera diversitat lo