Passa al contingut principal

PREGÓ A GO-GÓ: EN CRISTÒFOL VA EN LAMBRETTA

Stereo 2 és una branca cultural molt rara i ambivalent dins de les set vides que conformen el ser premianenc.
Som una andrònima reproductora de sons i cançons.
Una màquina bipolar que emet arxius. Stereo 2 és part i art de la vida local i saluda la Festa amb uns projectes musicals treballats a fons.
Començarem per la nit d'Eufòria, el tret de sortida, amb un set doble i comprimit de sonoritat llatina, jamaicana i northern soul. Plaça de l'Ajuntament, 12 de la nit de la transició del 8 al 9 de juliol.





Abans, fora de festa, previ de previ, emetem el nostre programa standart, un paquet de boogaloo de la Fania arxivística i el nèctar prohibit dels Ohio Players -això serà la vesprada del 8 a les 9 del vespre
a la ràdio local premianenca 95.2 fm
dins del programa Sound System.










I el dijous 10, tornem-hi, amb un vespre radiofònic (21 h - 23 h) mixturat per Xavier Traïd, format doble i bipolar, amb el títol intempestiu, confessional i aerodinàmic de
EN CRISTÒFOL VA EN LAMBRETTA.




Societies Go Ahead! (*)
(*) Entitats endavant!

Comentaris

Anònim ha dit…
Sorry if I commented your blog, but you have a nice idea.
Anònim ha dit…
esto es legendario, como mi literatura
Anònim ha dit…
ui m'esperava alguna parida vostra i heu superat totes les previsions ara amb aquesta = quin pike teniu collons que foteu les coses així ???? tocatorrons eh??? als senyors no els agrada la Festa Major que fa la gent que tot l'any la fa o què? ja , a riure vinga que vinga a riure i ja teniu la vostra-vostra-vostra festeta oi? clar que si i que penqui santa Rita oh, si us agrada més diré "ole" que sona més espanyol com a la mida que us agradaria no? va! dibuixos macos val ok val ok i qui els reparteix? el problema és d'estar aillat?
sabeu, penso passar-ho bé tota la festa amb la penya que fa festes i fa lluites i fa carrer i el que pugui dir ja ho he dit al blog de l'altre vostre i no em repetiré que el blog del sumo sacerdot Pagès i la seva gent és com una revista de moda per pijos i gent elitista que preferiria anar amb un descapotable esportiu fent befa de la gent que lluita de la gent que penca de la gent que , bah vaig a disfrutar del que no us agrada i em despedeixo amb una de les que us agraden amb espanyol de selección APAGA Y VAMONOS ?'?''¿

Ñ a mi? m'agrada la Ç
indep: ets fascinant! el teu suport és incondicional, gràcies.

No t'oblidis d'anar a la benedicció de vehicles de Sant Cristòfol, podras portar-hi els teus tancs, portaavions, helicopters, submarins nuclears, llençaderes portamissils, hummers i altres elements del teu arsenal militar.


Nosaltres, gent de pau, portarem les bicicletes i lambrettes, lluentes i gracioses, disposades a l'amor i la gatzara.

Indep:
com cantaria un cantant català (gens sospitós de ser client del sound system):

"on vas amb les banderes i avions i tot el cercle de canons que apunten el meu poble"

Francament, viure sense guerres és més confortable. La teva idea del món ens portaria de pet a un holocaust insuportable.

Visca la Festa Major!
Anònim ha dit…
aneu a feer riure a les places de toros que segur que us posen més bé que res del país on viviu, baHH

peffffffffffff traturi tratura duretona duretina el bosc i la xomina
peffffffffffff sabreu de la festa.

No és possible que entengueu el que passa perdeu bruixola sabelotodos.
i tant que us desitjo bona festa i quan surti bé com preveiem a veure si us digneu a reconeixer el que portem preparant d'un munt de temps, eh? diplomatics, direu alguna cosa eh?
penyabogarde ha dit…
més que diplomatics, aquests d'Stereo2 son diplodocus i estimen els tambors de les cavernes. Compte amb el desembarcament que punxa. INDEP: Ets un cel!
Ets dels de la moció de censura contra en Laporta?
Ets del Barça?
T'imagines tot un estadi aplaudint el teu art?
Vols presidir el nostre club?
Anònim ha dit…
Aig uix quins tontus i burrus!!! Sou mooooooooooooolt burrrrrruuuuuuuuus! Però jo us guanyu mooooooolt. Us creieu més imbècils que jo??? No, no i no... apa. :) Sóc un soca, un tòtil i un desgraciat sense remei. O com dieu els aspanyols un "gilipollas". Que si que si, que no que no que caigui un xaparró. Tururut violes i caca de la vaca. Pfff. Que jo sóc el més nazi-olalista de tot/es però no aspanyol eh, lleig, no, aspanyol NO.






Tontus
AIXÒ S'ANIMA, JA TENIM UN SOCI QUE LES GASTA AMB FINA IRONIA.. SALUT I FESTA!
PODEU ADQUIRIR LA SAMARRETA "EN CRISTÒFOL VA EN LAMBRETTA" A LA COPISTERIA DE LA LIÓ... 10 EUROS I LA DEMANEU, ALLÍ US FARAN UNA CÒPIA A LA MIDA...

LA SAMARRETA TRENCADORA!
Anònim ha dit…
penosos penosos i penosos això sou
Anònim ha dit…
he dit penosos
L'autor ha eliminat aquest comentari.
doncs "pena penita pena" , la que deus tenir tú que t'amargues la festa sense necessitat!
vols una samarreta?
Anònim ha dit…
boufff i que en sou de bons, només vull que em reconegueu una sola cosa i és que estem fent la millor festa major de tota la història de Premià de Mar i que heu de tirar la toballola // esteu d'acord? sí? va
us penseu que tinc i tenim mania a ester2 i esteu desviant. Heu de saber qui es la majoria de la gent i qui fa de minoria
bouffff que ahir no vaig anar a l'Eufòria per raons dels meus cosins que els tenia a casa dels pares però el P. dels xanquers ja m'ha dit que mig mig però que tirant tirant . aRa arribo a casa del desambarcament i la meva gent encara està a la Nova amb els pirates 24-25 i no recordem cap any com aquest a veure si ens ho reconeixeu que per això es curra. I que no ens clavin repressió almenys estem preparats per dir NO i PROU als que diuen allò del castellà i als que porten de corcoll la nostra CULTURA.
Cantem així com diu la Mirèia "pisia pisia mori palmera mori platan pisia pisia" a la xapa.
Us entereu???? vaig al de la més que lia pixxxxxo acampada i clau
Anònim ha dit…
hola indep saps k l´enveja es molt dolenta pel k estic llegin estas molt interesat per saber el k fan i el k faran . viu i deixa viure, a i no cal k diguis tantes vegades k ets organitzador de la festa major k en som molts i no u recalquem a ningu
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
la festa està bastant bé, es pot fer encara millor, però generalment està bastant bé, per tant, ja que és obra de l'esforç titànic del company "indep" -una persona que lluita i festeja tot l'any- avui proposaré a l'assemblea de socis i compromisaris de STEREO2 que es faci un reconeixement de gran relleu al senyor INDEP i que rebi els següents guardons:

indep, premianenc de l'any
indep@alsblogs, iniciativa de l'any
indep, premi Nobel de la Pau

i agraïr-li a INDEP per haver contribuït, amb el seu obstinat esforç, a l'augment d'audiència del blog que teniu a les vostres mans.

INDEP: Sense tú no existiria ni la Festa Major, ni la lluita internacional per la revolució interplanetària ni...l'espècie humana.
Anònim ha dit…
aquests de la independència tenen un problema una mica pujat i es pensen que tot passa per ells mateixos.
Anònim ha dit…
TATI vol festa francesa
ENDORA vol San Fermín
STEREO DOS vol festa diferent amb la vespa

esteu tarats blog per blog els tres
doncs el trio que critiques és del millor d'aquesta vila, faries bé amb estrenyer els vincles i tenir-nos per amics, en sortiries guanyant, doncs som gent més oberta que la boca del llop. Bé, ja s'acosta la traca final de la Festa i aquesta, acompanyada de la pluja del dissabte, ens recorda que la vida continúa i existeix més enllà de les festes... La pluja purifica, refresca i aclareix les idees. I la Festa continúa, l'endemà de la Festa, reconvertida en les festes menors de cadascú de nosaltres...in així tornem amb un nou Sound System el proper dimarts.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'