Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 212

HOLA POPS: la nació del terror i de les ungles punxegudes, la pàtria dels vampirs i el país dels ensurts. Aquesta és la divisa del nostre retorn al futur, marejats per la perdiu de l'agulla punxavinils i la daga punxacors. Vivim a contrapel del que plou i col·leccionem nerdisme per augmentar el nostre capital simbòlic fet de paper, plàstic, tinta i ones herzianes. Això és sound system i declarem oberta la temporada, l'abisme del retorn i l'obertura en canal del pastís de la Diada d'on hi extreurem sucoses racions de sang i teranyina remenades en una sort de truita sideral.
(comencem la temporada amb la novetat de que els anuncis aniran acompanyats del "Hola Pops" corresponent. Col·leccionistes, no us talleu)

Comentaris

Vist el suggeridor proposit de passar a la dimensió dels morts vivents...amb una imatge imponent marca de la casa 77...

et passo dues coses: a) LA FRASE i b) el guió de la part soulbizarre del programa...

Heus-los aquí:

a) frase:

HOLA POPS: la nació del terror i de les ungles punxegudes, la pàtria dels vampirs i el país dels ensurts, aquesta és la divisa del nostre retorn al futur marejats per la perdiu de l'agulla punxavinils i la daga punxacors. vivim a contrapel del que plou i col·leccionem nerdisme per augmentar el nostre capital simbòlic fet de paper, plàstic, tinta i ones herzianes. això és sound system i declarem oberta la temporada, l'abisme del retorn i l'obertura en canal del pastís de la Diada d'on hi extreurem sucoses racions de sang i teranyina remenades en una sort de truita sideral.

b) guió jtati

cd...track 2 eli"paperboy"reed , "Am i wasting my time" LP : Roll with you, 2008 ,3.29

cd...track 3 duane eddy , "dance with the guitar man", LP Greatest hits, 1962, 2.40

cd...track 3 Music city , "surfer girl" , LP Surfin'draggin & twistin' 1964, 2.26

cd...track 24 Jerry Foster, "That's alright mama" LP Surfin'draggin & twistin' 1963, 2.34

cd...track 5 The Surftones, "cecilia ann" LP It came from the beach. 1988, 2.21

cd...track 6 Sir Frog & the Toads, "mustang" LP It came from the beach. 1965. 1.54

cd...track 14 the riviaires, "mocolotion" LP It came from the beach. 1964. 2.51

cd...track 8 Andy Lewis with Claire Nicolson. "in the land of you and me". LP You should be hearing something now! 2008, 3.34


-----en resum...una festa profana, del tot refrescant i intempestiva...
Anònim ha dit…
Oido cocina!!
Anònim ha dit…
::::::ja en parlarem que avui tinc presa però després no m'acuseu de provocar quan llegeixo aquesta cosa******** o us penseu que sou els miki motos?
la mirada ha dit…
Visca el Dràcula Ye-Ye, en Funkenstein, la Mod-mia, el Dr. Heavy & Mr. Jazz, l'Home de la Bossa, RAP-putin, l'Home Rock i la caperutxeta vermella... sobretot aquesta última!
Salut!
Anònim ha dit…
Hombre mirón, ben retrobat!!
indep: quan reposis la teva agonística prestació esportiva, no deixis d'escoltar-nos, som una secta satànica disposada a pecar ostensible i cordialment.
Anònim ha dit…
no crec que sigui dificil respectar als que som diferents del que sou
Anònim ha dit…
Musiquetes bla bla, tontus i burrus, arg pim, pam, pum i després em dieu BUP BUP, i jo dic MIAU MIAU i tots som POPS. I els pops fan jjldsFJHFHBSFHF i ara tinc caca i "me voy por la pata abajo" (que dieu els Aspanyols) així que traslladaré la meva diarrea al WC.

Nyac! I si pica us arrasqueu.

Tontus i Burrus

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'