Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 213



Hola Pops!
Stereo2 es cosa de dos i també de tres. Els homes pop es subdivideixen en els dos dels microfons i un tercer, Xavi Traïd, qui us parla, encadenat als serveis infinits de la causa stereofònica. Nit de transició la que porten els stereofònics absents confinats a sortides esportives i viatges transalpins. Res atura el sistema quan aquest és sonor i porta els materials que -degudament envassats- us oferim. Una temporada amb canvis. Temps de redundant sistema i de stereofònica travessa. Benvinguts a la trama dels pops i dels peixos pops.

Comentaris

Escolti company, aquesta senyora està bona. No tindrà pas una tarja amb les seves dades? voldria anar a prendre un cocktail amb ella. Moltes gràcies tingui.
Anònim ha dit…
ouffff que ja hi tornem a ser ouffff per dormir que no que no estic en contra però aviso de bon rollo que la cultura també té altres coses, o no es pot dir? senyors sacerdots de la cultura de dalt.
ja el tenim aquí! un prodigi de la cultura! aquest indep és únic!
penyabogarde ha dit…
som impertinents i volem ser els millors, voteu a favor de la penya bogarde, nominada com a millor blog esportiu de l'any...
Anònim ha dit…
L'Indep és el millor Tontus i Burrus! És un geni genial!

Escolteu al crack dels comentaris interessants i apreneu.
Anònim ha dit…
L'indep és tontet

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'