Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 251


Hola Pops!

heus aquí que s'ensuma la festa major i que els del sound system ens proposem rebre tot un alcalde
al nostre programa. El proper sound system acull les propostes musicals d'en Miquel Buch i l'equip d'stereo2 li farà una dissecció sonora. Els alcaldes escolten música, no us penseu que la vida municipal es menja el racó que tots portem al damunt, aquell indret incert on reposa la banda sonora de les nostres vides! Bona Festa Major!

Comentaris

Anònim ha dit…
quin cantant!
Anònim ha dit…
ostres no tenia prou en sortir a totes les pagines del vila primilia que tambe ho ha de fer aqui...
Anònim ha dit…
quin paper us espera, segur que ho fareu bé
SOUNDA' ha dit…
en el seu moment va passar per aquest programa en Jaume Batlle, ara passa en Miquel Buch i quan n'hi hagi un altre, també passarà. intentem "des-alcalditzar" alcaldes i "musicar-los" a peu de microfon. Ho hem fet amb gent diversa del món de la música, de l'esport, de la ràdio, de les lletres, de les penyes i d'un llarg etzètera.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'