Passa al contingut principal

STEELY DAN!!


Steely Dan interpretant "Hey nineteen":
bonísim tema, excel·lents músics i gran directe!
Bones i sonores vacances a tothom!!

Comentaris

penyabogarde ha dit…
caram! quin detall! bona proposta per aguantar el xàfec madridista! Vostes ja saben que aquest any cal renunciar a l'exit i passar el testimoni al club més gran i ric. Modèstia obliga. Gràcies per posar ESTILIDÁN.
Senyor Ramon: Veig que vostè, a banda d'enganyar les criades, no fa vacances, oi? Pensava que haviem xapat la web i resulta que d'amagatotis us heu saltat les normes per oferir aquest amable record d'un dels millors duets del món (després de Enrique y Ana, Simon & Garfunkel, Duo Dinàmico, Dani Daniel & Donna Hightower i Paul and Linda McCartney): Els ESTILIDÁN!
Bona tria senyor Enganyacriades!
Que els Deus el facin captenidor i capfoguer de la millor vida possible!
Avui he sopat amb el senyor Salat justament al xiringuito que va acollir la memorable assemblea dels Smithee's. Precisament en aquell paratge de cocoters i gossos-dogo, el meu acompanyant Salat m'ha fet saber de la presència dels ESTILIDAN en aquest blog estival. Tractant-se d'una aportació d'aquesta categoria, cal dir, està justificada la vulneració del "tancat per vacances".
Vos heu actuat de bon grat!
Sereu recompensats amb criades i gats astuts!
r77 ha dit…
Ben retrobat amic Tati:
Abnas d'escapar-me uns dies cap la Toscana catalana (L'Empordanet), vaig decidir que, malgrat haver baixat la persiana per vacances, sempre és bó que quedi un record sonor.
Directe impressionant dels Steely & Dan, com diria en Tibu.

Escalfem motors per a la tornada radiofònica?
Crec que serà el 15 de setembre.
Li sembla, amic Tati fer un especial "Sound System Retorn"?

En parlem!!

Amics bogardians: keep the faith!!
el retorn! justa la fusta.


i recordi que el grup es diu ESTILIDÁN
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
indep@alsblogs ha dit…
com sempre sou sabiondos i no heu dit gaire de la festassa del semafor
institut d'estudis maresmencs ha dit…
apa, ja ha arribat l'home del sac amb les seves dèries.
Podries explicar això de les festes del semafor? o és una contrasenya com la de la palmera i tot allò que acostumes a escriure sense concretar? Dius que som SABIONDOS. No home, no! s'ha d'escriure en català: Som gent d'un SABER PROFUND ("saber+fondària").

Ja que no ho esmentes, et recordem que les palmeres més profitoses porten cocos!
julieta vargas ha dit…
esteu a l'atur o esteu de vacances llargues?
SOUNDA' ha dit…
Tornem el dimarts 15 de setembre!

Good vibrations, brothers!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'