Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 258





Hola Pops!

Dimarts de grans contrastos i de presències espectrals. Dimarts de sol i lluna. Tròpics exhuberants i planúries britàniques en verd. Quintaessències de la música llatina i del rock progressiu. Clàssics. Referents. Incandescents.
La Sonora escalfa i proposa la celebració del rítme, el ritual de la rebotiga llatina. El rei Crimson conviu a l'intempèrie i mostra el refugi de vàries generacions de genis de l'experimentació sònica. Nit de xocs. Nit de doble cara. Sessió literalment intempestiva, com li correspon a la galàxia Sound System.




Comentaris

indep@alsblogs ha dit…
tindreu el detallet de fer un programa dedicat al nou rock de Catalunya?
Seria maco de veure com us sumeu a la gran festa del dia 17 de desembre en que Premià votarà per la independència.
Però, us fas xerrup eh? picor? fastic? Que no costa gaire fer el gest, que no pas, que no!
ohn siiii clar el rock sempre està per damunt de tot això i tant que si, oh, el rock és dels estats units, clar, o i tant, i què?
molesta Antonia Font?
empipa Manel?
pitufa Obrint Pas?
fa pudor Brams?
o em direu que no son americans del missisipi misouri com els de l'Elvis, oh, clar, oh, mantxuca!
i si us demano educadament que recolzeu la festa de la democracia del dret a decidir de setembre?
sense barallar i sense enfadar-se?
poseu rock d'aqui per un dia si teniu allò del sentit comú i tots contents, no?
o no, que sou dels de la cultura de majuscules, oh, matxuca! solitia i solitia com el farcellet de la iaia?
vinga nen, cuida't i tapa't.

i ara parlem de coses serioses...
bons videos. i quina formació de K.C. amb Robert Fripp, Bill Brufford, Tony Levin i Adrian Belew!
la que va a peu ha dit…
Sempre és el mateix. Hi ha un mur molt gran a la teva vida que no et deixa veure que hi ha al darrera? Trenca'l, no cal renunciar a res, i menys allò que més vols, és clar que no, no et possis limitacions. Viu. Catalunya continuarà al teu cor, mai et fallarà, com tu no fallaràs al teu país, ens ha quedat claríssimmmmmm.
Està de puta mare el rock català, el pop, etc. Però el Sound System no tenen exclusivitat en un sol tipus de música, són universals. Hi ha molta gent que gaudeix del programa. No ens donis mal rotllo xaval. Àpa tranquilitzat, perquè més aviat sembla que tinguis alguna cosa personal o política, jaja, sens dubte ets jovenet, molt jovenet. Apa, fes les maletes, viatja pel món i espavila't. Potser no tornes, jajajajajajajaja!!!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'