Passa al contingut principal

300 SOUNDS!



Sound System, l'espai de Ràdio Premià de Mar dedicat a les músiques disperses del sistema sonor, arriba al 300!


EXPOSICIÓ INTEMPESTIVA

DELS 8 ANYS DE PROGRAMA

................................................................................

Cafeteria Capricci.

Eixample, 70. Premià de Mar

Del 17 de desembre de 2010

al 10 de gener de 2011.

De 9 h a 14 h i de 17 h a 22 h.

Inauguració: divendres 17 de desembre, 20 h

................................................................................


Sound System altera l’ordre del temps i les exigències de l’actualitat per recórrer el tram que enllaça la creació sonora amb la seva difusió i recepció. Les línies d’atenció de Sound System travessen el jazz i les músiques d’arrel llatina o africana, passant pel pop, el rock, el blues, el soul o el funk, i així –sense solució de continuïtat– podem dir que no ens tanquem dins de les etiquetes arbitràries o les demarcacions geogràfiques de la cultura de masses.

Sound System és una producció del col·lectiu premianenc Stereo2 i des d’aquest punt convoquem allò que és intempestiu, universal i curiós. Stereo2 és el nostre plaer i no l’entenem com una experiència solitària. Compartir històries sonores, intercanviar aventures musicals i divulgar la substància que el mercat distorsiona, és la nostra triple divisa.

Si la música és una de les belles arts i els temps que vivim no conviden al sentit popular de la cultura, és hora de posar-hi petites solucions. Stereo2 és la nostra temptativa i vol fer arribar les excel·lències d’un llegat sonor que –pacienment– il·lumini un esdevenidor musicalment més amable i enriquidor.


Volem agraïr la col·laboració de Ràdio Premià de Mar,

Capricci Cafeteria, Mont Vinum i Castellroig.

Comentaris

Toni ha dit…
L'enhorabona!!!!!
Pato El Gorras ha dit…
si convideu a tintorro m'apunto és que soc un gorrero
indep@alsblogs ha dit…
mira que us felcito però a vore si els proxims 300 poseu d'aquí la nostra musica que falta fa amb el tribuna que retalla
soulbizarre ha dit…
almenys ens felicites encara que aprofitis el dia per clavar la teva daga de ferro forjat almogàver...ai!!!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'