Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM a COMRÀDIO!

Comentaris

Jiménez Sin Santos ha dit…
hasta que no os fiche Interecomía o la COPE aún queda un buen trecho.

Sois buena gente, lo de la COM stá bien pero si llegais a la COPE conocereis a DIOS y llenareis el cielo de melodías.

Felicidades felinas
L'autor ha eliminat aquest comentari.
gracies Jiménez.

Si arribéssim a la COPE, però, podria ser que ens obliguessin a punxar Julio Igiesias i companyia.

El risc d'arribar a la COPE podria comportar que tinguéssim que fer algunes renúncies que posarien en entredit la filosofia del programa.

Amb la COM estem contents i preferim ser fidels a la nostra manera de fer. Ja coneixem casos de gent que practica la tàctica del camaleó per adaptar-se a qualsevol ràdio, diari o revista. No és el nostre cas.

Bona audició.
penyabogarde ha dit…
Bon estiu popets!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'