Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 336 - Especial Nadal!

Hola Pops!

El temps de les turbulències familiars i del somriure contingut davant dels pollastres necessita una empenta sònica en tota regla.

Avui presentem la delicada música d'un "outsider" de pronostic reservat. Ha arribat la molt esperada hora d'en Billy Childish. El camaleó del punk. Un artista de pinzell, ploma i microfon. Des de les cavernes escèniques, des dels pubs i des de les clavagueres, emergeix la cosmologia particular d'un dels nostres. Sa Graciosa Majestat Billy Childish. Gaudiu-lo entre tions, espelmes, gaganers, torrons, sopa de galets i Alka Seltzers. Bones festes!


Comentaris

feliç any nou parella d'homes guapos i briosos!
Conrad Canaló ha dit…
canalons per vosaltres menys el del meu cognom que el vull per mi i ma mare. bon any 2015.
Adell El comodor ha dit…
pinta molt rebé!
SOUNDA' ha dit…
Bon any estereofònic per a tots i petonets amb molt de groove, ouh yeah :¬)

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'