Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 338


Il·lustració: Joan Roca.

En Joan Roca és un dels nostres. Virtuós dels saxofons, prodigi del dibuix i home de cops amagats, l'artista acompanya sovint els nostres projectes i des d'anys i panys forma part de l'esperit del programa i de les seves músiques i històries. Algú ho havia de dir.


Stereo2 Sound System




Hola Pops!


Tornem-hi. Avui descobrirem l'interior de la maleta reïal. Els tres "selectors" d'Orient han lliurat sengles paquets de contingut sensible.

Destapem el material que ens anunciarà un any més de Sound System i una era de revitalització del soterrani cultural premianenc. Som pops com el peixos pop i dels nostres tentacles en sortiran intervencions en vàries direccions: Stereo2, els Amics d'Alan Smithee, el cicle Fora de Joc, les anades i vingudes per locals d'altres contrades, la dimensió desconeguda i la sort compartida de ser part d'un fil que vé de lluny i que manté viu l'esperit de la passió sonora. Anem directes al plat. No farem règim.

Comentaris

Anònim ha dit…
Good Tracks dice: Os dejamos el link del Recopilatorio 2011 Good Tracks!".
Saludos desde la casa de los Abuelos Wilson!!.

http://www.elimpulsowilson.com/impulso_wilson/recopilatorios.php
SOUNDA' ha dit…
Quin regalet de Reis!!
Gràcies "abueletes"!!!
penyabogarde ha dit…
a veure si punxeu Rudy Ventura que bona falta ens farà als culés
Ano n'ònim ha dit…
el Louis Armstrong dels catalans, ja tens raó.
Alan Smithee ha dit…
ja podeu visitar el tenebrós blog dels Amics d'Alan Smithee, doncs això ja comença a escalfar els motors. Veniu...

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'