Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 395Hola Pops!
Descàrregant i traginant arxius llatins i encaixant-los en les mescles més exquisides. Aquesta és la proposta que ens prepara el turmix sonor del projecte Hammock House Africa Caribe. D'una tirada i de cara a barraca, ens arriba aquest material afrocaribeny degudament reinterpretat.
Saltem a l'altre hemisferi del programa amb una bona dosi de funk de Detroit, més enllà de la Motown, la vida de la black music va emetre coses com les que avui escoltareu en el paquet MOTOR CITY SOUL. 70s Soul from Detroit.

Comentaris

The3rdMan ha dit…
Dempeus! M'he d'aixecar una altra vegada, bon programa fosc i calent!
Per cert, corrien rumors de que vindria el gran Pallardó aquesta temporada. Tant de bo fos cert re-escoltar un vell amic dins el Sound System.

http://www.ivoox.com/jose-m-pallardo-musica-al-mil-por-audios-mp3_rf_898206_1.html

Un record des-de aquí per el gran Tino Romero, un altre dels pioners que em va introduir en aquest meravellós mon de la musica pop i el seu programa Trotadiscos amb aquella sintonia que començava amb el violí del Jerry Goodman tocant un tema dels Flock i també aquelles gravacions que portaven l'Angel Casas i el Rafael Turia tornant del Festival de Wight del 70.

http://www.ivoox.com/radio-young-constantino-romero-audios-mp3_rf_2033809_1.html?autoplay=true&fromnext=2033803

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d&#

PREMIÀ, RETROSPECTIVA SONORA

Les geografies del Premià Sonor. Aquest podria ser el títol d'un treball d'investigació sobre la petjada del disc i la sonoritat musical a escala local. Sovint ho penso. Sovint ho parlem entre els dos membres de Stereo2. Una primera pinzellada podria anar dirigida als territoris impossibles de l'arqueologia musical moderna de Premià. Temps de Boîtes & Discothéques (mots francesos que van fer fortuna i que encara circulen en el sistema anglosaxó). Una primera ullada ens portarà a considerar els territoris sonors premianencs dels anys 70. Els anys 70 com a contrucció temporal avaluable en el record. La constel·lació discotequera de Premià de Mar consistia en nombrosos clubs i curiosos establiments on es podien adquirir vinils de manera excitant i amb compta-gotes. Clubs: Bellamar, el rei dels salons de ball del Baix Maresme, reconvertit en diverses versions en Night Club (una altra afortunada denominació) o "disco". Un lloc que acollia la primera diversitat lo