Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 401Hola Pops!
Primer programa d'estiu. Escalfem el sounda' en paral·lel al que marca el calendari. Avui piquem fort per la banda afrocaribenya i per partida doble. Connexió llatina des de la secció Vaya! dedicada a una figura incontestable de l'estrellat Fania. Rubén Blades, resona en el nostre tocadiscos i s'apunta al solstici musical en curs.
La segona part del programa és el retorn de l'Illa del Tresor i ho fem de la mà d'una banda resident del mític Studio One jamaicà. La Sound Dimension desplega les seves ales recordant els millors anys de l'artesanat yardie. La Jamaica sonora!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'