Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 429Hola Pops!
Ressaquem la glòria i facturem un Sounda' d'alt valor nutritiu amb dues cullerades de sofisticada recepta.
Obrim programa amb una dosi de groove segellat a can Blue Note i farcit d'artistes de renom jazzístic immortal. Les pastilles porten el nom de Home Cookin' (Infectious Grooves Steamed By Blue Note).
Seguim l'emissió amb les veus en falset d'una colla de soulers tremendament delicats i emotius. El xarop escollit va directament a l'interior de les gargamelles en falset de Prince, Smokey Robinson, Chi-Lites, Curtis Mayfield, Isley Brothers i els Delfonics. Apa, som-hi!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'