Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 810


 

Hola Pops!

Avui toca un programa farcit de material sensible. Us presentem una doble oferta delicada, avellutada i ideal per les atmosferes intimistes de l'hivern. D'entrada torna la secció L'Àlbum, un espai reservat del Sounda' on la música s'escolta i el material es mira i es toca. Farem un recorregut per una obra clàssica i de referència de la música brasilera i universal. Entrarem a fons en el disc Elis & Tom. El món combinat d'Elis Regina i Antonio Carlos Jobim materialitzat en aquest disc de l'any 1974. Cinquanta anys després de la seva edició ara ho recepcionem en el Sounda'.

El programa mantindrà els seus senyals de delicadesa i pulcritud sonora de la mà de Chris Stamey. Qui ho diria que aquella jove figura del Power Pop alternatiu dels anys 70 i 80, dels temps del seu grup The dB's, acabaria assortint un cançoner de la categoria d'aquest New Songs For The 20th Century! Un treball refinat que actualitza els ressons de Broadway i del Tin Pan Alley. Veus i instrumentistes s'apleguen en un doble disc del tot sorprenent. Som-hi Pops!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'