Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 220

Hola Pops!
La terra, el vent i el foc entren en colisió i formen un nou estadi sonor que coneixem per Earth Wind & Fire. Avui ens posem la roba de concert i viatgem per un tunel espai-temps que ens porta a un dels millors directes de la black music enregistrada, vinilitzada i posterioment remasteritzada. Earth Wind & Fire eren l'espectacle total. Llum, ball, ritme, electricitat i una total entrega a la causa del funk de multituds. Un funk que enllaçava arestes avellutades amb fletxes incendiàries de bon soul. El so Earth Wind & Fire, portava el sentit de la terra -el ritme i el blues-, l'agilitat del vent -aquelles coreografies adobades de roba impossible- i el missatge del foc -lletres i imatges d'una mitologia desorbitadament encesa-.
Pops: avui sou gent soul, gent funk, gent que es despulla per rebre la cruesa de la terra, la lleugeresa del vent i el calor del foc. No us oblideu d'enregistrar el programa. Passeu-lo de pares a fills, d'amics a enemics. Celebrem a tota vela la gratitud dels Earth Wind & Fire!

Comentaris

Anònim ha dit…
què voleu que us digui?
Com Damocles i l'espasa?
Un adeu siau amb aigua?
ni fu ni fa.
indep, aquesta vegada et trobo genial. Encara et faras soci del sound system.

i ara parlem de coses serioses:
aquest matí he levitat dalt del cotxe amb el GRATITUDE a tota pastilla, crec que és un dels millors LIVE ALBUM de música negra de tots els temps... serà un programa que aixecarà l'audiència i els farà ballar per la cuina, pel menjador o davant de l'ordinador.
Alan Smithee ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alan Smithee ha dit…
la vida pren una nova dimensió amb l'adreça que teniu al damunt... premeu el botonet!
Anònim ha dit…
precisament es dalt del escenari que la música negra explota amb tot el seu potencial i curiosament no hi han gaires albums en directe registrats amb bona qualitat...Curtis Live, War Live,Bill Withers al Carnegie,el Brown, en Gil Scott i el Marvin...es poden comptar amb els dits de les mans i algun del peu.
naturalment lives de rostres pal-lits hi han per un tubo..grrr
i parlant del tema del dia : hi ha un doble en directe de un del generals de E. W & F, "The Al McKay All Stars Band:The Earth Wind & Fire Experience LIve in Europe 2004 " molt més que aconsellable...
Good funk!
Anònim ha dit…
Ep!!!

Prenem nota.

Good vibrations!
ensumo santifunk...la millor soulera esnifada possible!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'