Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 250






Hola Pops!

Fa calor. Temps de posar l'stereo en fase dos. La fase dos de l'Stereo és aquest moment especial en que comença el nostre programa. La fase dos porta dues propostes i dues canonades de gel directes al bellmig d'aquesta xafogor que presideix l'interegne entre Sant Joan i la Festa Major de Premià. La Festa que, com és de suposar, portarà alguna referència musicalment esferidora i, qui sap, alguna sorpresa que trenqui els misteris de la programació. 

Nosaltres programem amb la màxima regularitat possible i avui ho farem amb doble fletxa: Una que mira amunt i porta soul d'injusta sèrie B, tractant-se del cas de Leon Ware qui fou contemporani soci del fonamental Marvin Gaye dels setanta. Com dels setanta és la pel·lícula Quadrophenia que aquests dies està d'aniversari. Trenta estius fa de l'estrena del film que va reviure la Mod Culture. Quadrophenia era un homenatge als Mods dels seixanta realitzat als setanta. Nosaltres, canviant de segle, recordem seixantes, setantes i el que calgui. Per això sistematitzem el Sounda' i punxem Leon Ware i les trifulques de Brighton del 64!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'