Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 253

Hola Pops!

Avui intentem un nou format. La forma de l'horror, de la por, del pànic o del canguelo prenen dimensió sonora i musical. El joc de mans està servit. Anem a recrear les atmosferes de la foscor i de la tenebra. Punxem sang i punxem teranyina. Som stereo2 i el programa es prepara per visitar la cripta de la música dels inferns i les incògnites.


Comentaris

lugosi ha dit…
qui es aquesta senyora de la afoto tant alterada? quelcom li ha dit que s'habia engreixat?
La de la foto ha dit…
NO !!!!!!!!!
Em barallava amb la Morticia Addams; les dues anem darrera d'en Boris Karloff, jejeje!!!!!!
penyabogarde ha dit…
hores d'ara ja no sabem de que tindrem por. O de la senyora de la foto o del cadaver del Real Madrid?
Ves per on!
jo diria que la dama de la sang és la vampiresa Maria, originària de Transilvània i vinguda a la dimensió desconeguda en ocasió d'un programa incert i prometedor.
indep@alsblogs ha dit…
no fotem ara que em posareu la por al cos com la palmera de sempre, bah bah que ni el gudulermi del dimecres a la plaça nova reunint penya per dir prou espanya
La que va a peu ha dit…
Bona iniciativa la del proper Sound System. M'agraden moltíssim les bandes sonores de pel.licules de terror.
Per altre banda, he sentit que el vostre programa és de sevillanes i tangos, jaja, aquesta persona es deuria equivocar d'emissora, amb molt de respecte per aquest tipus de música, en particular, el tango, música passional i amb caràcter.
Gràcies per continuar amb el programa, on ens enriquim i aprenem de la vostra música, clar, que cadascú tindrà les seves preferències musicals, però com he dit, ens assabentem de moltes curiositats musicals.
Bé, no se quina música posareu, a mi em va fer por DRACULA d'en Coppola, i ED WOOD em va agradar molt la música.
Fins dema dimarts.
Auuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m'agrada el vostre feeling
SOUNDA' ha dit…
Blood Vibrations, brothers!!
segueixo intrigat en el sentit de les expressions: "gudulermi" i "palmera". També en "okiss" (aquesta darrera onomatopeia m'ha semblat recurrent en els teus escrits).

també estic intrigat sobre la teva identitat, però no és problema ja que la por la podem resoldre amb programes del sound system com el d'avui dimarts.

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'