Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 267








Hola Pops!

Ja, ja, ja! Avui la liarem. El "sounda" planteja un programa profitós. Una bona manera de triturar el cos davant del transistor i, possiblement, de torçar-vos la mirada perduda que teniu fixada en els fogons de la cuina, captant el solemne instant del sopar que s'està coent. El Sounda és un dels pocs programes musicals que t'agafen a la cuina. A segons quines llars, potser us està agafant entaulats i us amenitza la taula. El cert és que el qui escolta el Sounda s'estalvia el Telenoticies Vespre i, per tant, habita a la dimensió desconeguda. Parlant de desconeguts, ves per on que tenim soul d'ulls blaus a la graella. Un cantant amb nom i cognoms de llarg recorregut: Mayer Hawthorne. Mayer, com el vell porter de la selecció alemanya i Hawthoner, com l'escriptor Nathaniel Hawthorne, patrici de la literatura en llengua anglesa de la primera globalització victoriana. Apa! Ens estem quedant amb l'audiència. Quina arrogància, no? I la cosa no es queda així. L'altra cara de la moneda ens la porta l'iconoclasta i quintaessencial Billy Childish, baró del punk i comandant en cap dels outsiders del rock britànic. A veure com ens en sortim. I ara, ja sabeu, que vagi bé el sopar, que us aprofiti, tanqueu la tele i deixeu-vos atabalar per aquest parell d'especimens capturats del sistema sonor i degudament empaquetats per l'equip del vostre programa.


Comentaris

Sidra sidra sidra i rock ha dit…
recojones! quina gola (femení de gol) que teniu! Asturies us escolta i va en seriu que soc el jefe dels asturians de Premià de Mar i tinc una sidra preparada per vosaltres que us deixarà perfumats. Matxuca de sidra per la peble. Sou collonuts i Puxa Asturies!
SOUNDA' ha dit…
Aboquem sidra amb sound system per a tothom!
Salut "Jefe dels asturians de Premià de Mar"!!!!!
gola femení de gol! extraordinari! BENVINGUT AL SOUNDA!
SOUNDA' ha dit…
algun dia caurà un monografic de gaites souleres, al cap i a la fí, Asturies és molt Northern, no?

gràcies per la sidra i el bon humor, companys asturians del Nord!
SOUNDA' ha dit…
algun dia caurà un monografic de gaites souleres, al cap i a la fí, Asturies és molt Northern, no?

gràcies per la sidra i el bon humor, companys asturians del Nord!
Sidra sidra sidra i rock ha dit…
Buena gente, habeis pillado el mensaje. La gola és el gol de les mocitas, captat missatge. ROCK ARTUR amb ILEGALES, els asturianus premianencs estem amb ILEGALES i no volem VICTOR MANUEL.

Ens heu pillat a la perfecció i tindreu premi i recompensa

Asturies puxa y comunera del 36.

Mineros al poder con rock and roll.

recojones quina gola. gol de l'sporting que ja ho hem dit als vostres compis de la penya Bogarde.
Som del Luis Enrique i del Quini.

Som del rock.

gaita gaita & roll
Fogerty ha dit…
Good job boys!!
SOUNDA' ha dit…
Thank you, Fogerty!!
oido en Singapoore ha dit…
esas gafas de montura gorda

¡¡¡ leñe !!!


y ese punkarra


¡¡¡ coñé !!!


estais de chupetón

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'