Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 330


Hola Pops!

Una de les fixacions del nostre programa és afavorir el rescat de la mitologia popular. Musicalment i a escala local, la nostra geografia sonora també va viure la Gran Era del Pop. Els batecs del pop van omplir Premià de Mar de discoteques, balls, bars amb juke-box i establiments on comprar discos com qui comprava pega dolça o cacahuets. La nostra vella dimensió desconeguda va tenir els seus anys de glòria sonora, juvenil, obrera i divertida.
En
Toni és part de la mitologia pop premianenca. Home afable, amb cultura de bar i de club, dotat de memorial sentimental i popular, el nostre convidat d'avui ens mostrarà les seves arts construides des del testimoni dels anys seixanta i setanta. Quan Premià era pop!


Comentaris

Riera ha dit…
he reviscut la meva joventut i m'heu fet passar d'allò més bé amb el Toni de quan anavem casi de calça curta i feiem trepa i El Riera
Santi ha dit…
Fenomenal! Quina memoria té el Toni aquest! L'Oriol Regàs! El Maflor! El Baccara! Els temes llargs per ballar tipus trance del moment,Get Ready, In.a.gadda.da.vida ( em sabia el solo de bateria de memoria...)
Que torni aquest senyor!!!
Aiko Biaye Biayeeeeee!!!
...La "manzana" d'or del pop premianenc. Joan Prim, Unió, Elisenda de Montcada i Granvia:
Snack Bar Capri
Els dibuixants de còmics
Imprenta Greco
la bodega de la familia Duran/Buch
El Deportivo
Sirocco's
Maragda
Discofy
Bar José María

en Toni és un crack total...una màquina total 100% de records i memòries.

Fitxem-lo de membre vitalici del Sound System!
SOUNDA' ha dit…
Serà el soci honorari més intempestiu del Sound System, ouh yeaaaahhhhhh :¬)
Gerardo ha dit…
El Toni era el Timoner de la "Manzana"!
Si, que Torni al programa! i també al Bar!!
uf .. perdona Toni, és l'emoció!
Genial programa!!!
Manchas ha dit…
Toni for president y Riera pegadito a la cintura
Riera ha dit…
Manchas tu si que pots ser president que jo sols soc Riera
manchas ha dit…
riera se ve se nota riera está presente

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'