Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 332Hola Pops!


Roda la màquina i gira la música.
Ricard Roda
va viure molt temps a Premià a on hi va actuar de diverses maneres, treballant i disfrutant, en clau de jazz, en clau llatina i fins i tot trincant de riure.
Els Màquina! van desfermar la música progressiva catalana abans de l'adveniment del fenòmen Zeleste. La maquinària va estar present a la festa major de Premià del 73 i practicament ningú va entendre res.

Avui tenim un Sound System fora del comú. A tota màquina i que rodi la roda.Comentaris

Adell el Comodor ha dit…
Castells de música ben feta teniu idees d'interés
vinyeta ha dit…
programa molt curradet i com diria Serrat perfumadito de brea y nacido en el Mediterraneo desde Algeciras a Estambul doingg a la campana un dos tres Riera!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'