Passa al contingut principal

Sound System 541


Hola Pops!
Avui us lliurem un recull de temes de The Smiths. La banda de Manchester mereix un Sounda' en tota regla i us disposem els materials bàsics per aquesta vetllada.
El grup de Morrissey, Rourke, Marr i Joyce va definir el terreny d'aquells vuitanta amb una brillant prestació i en el bellmig de l'escena mutant de l'after punk i la new wave crepuscular. Manchester era l'epicentre del pop anglosaxó i The Smiths van fornir aquell contingent d'artistes i grups marcats per una independència farcida de segells, locals, comunitats i publicacions. Aquest programa el dedicarem a la figura de la Paloma Chamorro. Aquella presentadora els va portar a la tele dins del recordat programa La Edad de Oro. Triple record, doncs, per una gran banda, una activista de la pantalla i un programa que seguiem des de la distància, en hores de canvis i il·lusions musicals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'