Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 779

 


Hola Pops!

Vint anys en antena, celebrant la temporada del nostre naixement i tornant a la cita dels dimarts. Ara us oferim una doble programació que obrirem amb un Into The Groove dedicat a la reina de les pianoles elèctriques. Empaquetem un recull de temes associats a l'estimat teclat de tantes sessions i concerts: Roda de Rhodes amb Jamal, Grusin, McDonald, Corea i Lewis. Tot d'una i panoràmicament exhibit per sistema.

El programa continuarà amb el tribut a un enorme disc d'un dels grans de la Jove Amèrica Negra, serà un Soul Corner commemoratiu en tota regla: Back To The World. Curtis Mayfield. 50è aniversari. La Discothèque avança! Som-hi re-Pops!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'