Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 790

 


Hola Pops!

Un nou Sounda dins del nostre vintè aniversari en antenta. Reptes setmanals a tota màquina. Avui oferim un monogràfic dedicat als baixos insistents i replicants. Escoltarem un seguit de temes determinats per l'omnipresència repetitiva de la línia de baix. Temes, tots ells, que han esdevingut clàssics de referència.

Ho emboliquem tot plegat en un Melting Pot farcit de registres greus en primer terme i de progressiva evolució fins al final. El fil conductor serà el baix de quatre cordes, elèctric i ben clavat. Ho unifiquem sota la denominació de Sounda' Bass Lines. Les línies mestres de la banda baixa del sistema sonor!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'