Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 218


Hola Pops!
Avui toca programa molt pop. Pop popularment cantable i ballable des de l'escala variable de dos artistes de referència inevitable. Rodol·lí pop, gràcia que no falti! Burt Bacharach, orfebreria pop sobrenatural i elegància desbordada. Stevie Winwood, nen prodigi de les tecles i les cordes vocals i guitarreres del pop amb acné. Programa amb classe que vol dir programa amb estil. Estil i més estil, el de dos estrelles creadores, interpretadores, seminals i versionades arreu i sempre. Des dels Carpenters a Los Salvajes, des del Close to You al Gimme Some Lovin', qui més qui menys ha picat -des del garatge a la pista- els fruïts saborosos d'en Burt i l'Steve. De l'Steve i en Burt. Connecteu gravadores!

Comentaris

Anònim ha dit…
sabeu ma mare deia cargol treu banya i al cargol li costava de treure la banya + no us és propi aquesta anecdota de nen ? +++ farieu argunments per que convencer-me? teniu ara prograna de la ràdio i pot ser bo pot ser molt bo i despres ve un dia i un dia més us diuen critiques i no les aguanteu. xONia xonia que ma mare no anava malament quan parlava del cargol! xoooonia!
aixi com el cargol que canta que canta i la banya sempre amagada +++ i eo! no fiquem el de cada vegada amb la llibertat d'expresio que jo la tinc i opino de la radio vostra que no us fiquen de palmera ara ¡, que no, que opino i poso exemples de casa de més petit. A vegades el conecto i és pot escoltar i a vegades no i si ho faig es per que visc a PREMià i vull calibrar el que hi ha i em pot intesseat més que la televisió a segons quines hores. Si opino aquí es testimoni de persona interessada per el que es fa a Premià, per la festa major, per el dia del mar o les construccions fetes amb poca sensibilització i també per la radio++++ sou massa suspicats llavors ho poseu el vostre per sobre del de tots els que no us segueixen i els gustos poden canviar. yep yeppa que renyareu de nou? els joves muntem nits sense lleis a la Nova i a Pirates alguns ja saben i també poden escoltar la radio. ja podeu fer queixa del misatge.
SOUNDA' ha dit…
esborrar el text anterior podria ser una solució quan el blog té uns propietaris i quan aquests poden acabar una mica saturats d'escrits d'aquesta mena. No s'esborra. No s'esborra per poder comprovar que la nostra feina musical, sonora, i artistica és -precisament- l'antídot que proposem a la gent per evitar el predomini de la intolerància i el malhumor permanent dels que poden veure i escriure les coses com el senyor o senyora que sovint ens visita i ens saluda de manera peculiarment explosiva.

Visquin les músiques eternament, siguin d'on siguin, Amen!
Anònim ha dit…
quin element més salvatge el indepe@etc...etc... si seguim els seus consells podem acabar tancats en un frenopatic. Quina por, quina por i quina pena tot junt.
Anònim ha dit…
ffffffffffffff ! el que fas no és mirar i dormir i escoltar fffffff ! insultes molt i massa fffffff !
EL BLOG DE LA MIRADA DELS PREMIANENCS, EL BLOG DE LA COALI, EL BLOG DE JTATIANGEL... PARLEN I INFORMEN A FONS DEL PROJECTE "FORA DE JOC" ...

MIREU-LO!
penyabogarde ha dit…
HEM QUEDAT FINALISTES!!!!!!!

Esports, "El Sot"

El quart lliurament de premis ha estat pel també malgratenc Joan Dàvila per "El sot ", corresponent a la categoria d'Esports. El guardó l'ha lliurat el cap de comunicació de Diari Maresme, Dani Serrà.

Finalistes

Els finalistes de la categoria Societat han estat "Sant Cebrià Info ", "Des del Castell ", "La Mirada dels Premiarencs " i "Malgrat Confidencial "; de la categoria Política "El Bloc d'en Ramon Bassas", "La Riera 48 ", "Xavier Mir " i "El Bloc d'en Bernat Costas "; els finalistes de Cultura han estat "El bloc de notes d'en Toni ", "Cròniques Mataronines ", "Espai Isidor " i "Ucronies "; i en la categoria d'esports "Tonikas99 ", "Capità Waldo ", "+Bàsquet " i "Penya Bogarde ".
Anònim ha dit…
hola soc jo el que insultu massa, us perdono fffffff!
Anònim ha dit…
Sóc un burru

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'