Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 700

 


Hola Pops!
L'hem feta molt grossa. Arribem a una nova xifra rodona. Set-centes edicions del Sounda' ens contemplen i us contemplen. Un tour de force que és una nova volta de cargol al dial i a les antenes. Celebrem que hi som, que hi sou i que seguim. Al llarg dels set-cents dimarts del Sound System hem desfermat la nostra filosofia musical. Sempre intempestius, alterant les categories del passat i el present, defugint les tendències sobrevingudes, reviscolant arxius, anticipant el que vindrà, convocant espectres i mantenint l'esperit d'aficionats autodidactes. Seguim combinant sons, textures, imatges i relats en un sistema de producció efectiu i resolutiu. El Sounda' reivindica la tradició de les emissores i els programes musicals com a vehicles de comunicació i intercanvi cultural. En uns temps d'excesos virtuals i de consum superficial de les arts sonores, nosaltres ens reclamem com els membres que som d'una comunitat inconfessable, material i espiritual que integra les arts i la relació d'aquestes amb les realitats que les envolten. Devastat el present, la música encara hi és, sempre hi serà, és el passat que no perdem i és el futur que ens mobilitza. Avui tornem presencialment a l'estudi, respectant i autoorganitzant les mesures necessàries per fer front a un temps de salut precària i de societat malmesa. I ho fem avalats per set-cents programes, a prova de totes les pandèmies i dels mals averanys del món actual. Benvinguts al vostre programa. L'edició numero set-cents del Sound System ja ha arribat. Serà un programa eclèctic en estils i artistes. Avui ja ho fem en directe, ben presents i protegits, des de Ràdio Premià, des de la costa mediterrània i oberts al món universal.


***********************************************************************
LLIBRE D’HONOR DEL SOUNDA’
El Sound System i els seus 700 programes pertanyen a tota l'audiència. Us convidem a dir la vostra en forma de comentaris com a complement d'aquest anunci. Parlem del Sounda’.


***********************************************************************

Comentaris

penyabogarde ha dit…
Vostès posen música a les derrotes i a les victòries, però sobretot als empats i a la vida. Vostès són gent valenta, ara que tot és espotifai. Felicitats.
SOUNDA' ha dit…
Moooooooltes gràcies compartides!!!!!!!!
Gerardo ha dit…
Felicitats Pops !!! Això es mereix una celebració com cal!
Avui esteu convidats :)
https://www.youtube.com/watch?v=utCjuKDXQsE
Anònim ha dit…
Felicitats a la Sound System Little Big Band, 700 programes de bon rotllo i bona música!
Crec que serà el primer 23 de febrer que destaparé un cava ;)

Santifonqui
SOUNDA' ha dit…
Mooooooltes gràcies Gerardo!!!!
I què bons els Tame Impala amb un vídeo xulíssim!!
Recorda que seguim esperant que vinguis un dia al Sounda'…
Salut Pop!!!!
SOUNDA' ha dit…
Santiiiiiiii, moooooooltes gràcies Màster!!!!
La vida té això, celebrem aniversaris sonors per combatre "texeirus".
Abraçades fortes i salut Pop!!!!
Àngel P ha dit…
Salutacions Santi & Gerardo

més de set-centes abraçades!

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'