dijous, de febrer 25, 2021

SOUND SYSTEM 701

 


Hola Pops!

Reiniciada la prestació en viu i directe del Sounda', ens proposem un programa farcit de records i memorials d'honor dedicats a les històries sonores de Johnny Pacheco i Chick Corea. Dos artistes legendaris, recentment desapareguts, amb arrels llatines i unes marcades vinculacions amb les millors escenes de la música llatina i del Jazz.

A la primera part de la vetllada us trobareu un especial del Vaya! dedicat a glosar la figura de Johnny Pacheco. Un artista de referència de la llatinitat urbana panamericana, via Nova York, via Fania, via Fania Allstars. Justament enguany farà quaranta anys de la seva participació com a batuta principal de la llegendària agrupació de les estrelles de la Fània a Barcelona, en concert memorable al vell Palau d'Esports. De tot i força en parlarem i ho escoltarem aquesta nit.

A la segona part del Sounda', secció Jazz Entre Amics, evocarem la petjada inacabada de Chick Corea damunt de la història del Jazz. Un músic eclèctic, de trajectòria multiplicadora, crossover del Jazz-Rock, freejazzísta, tradicional, innovador, expert en tots els formats, des del Solo Piano fins a les agrupacions elèctriques i acústiques. Carrera descomunal la seva, també, més integrant bandes diverses des de les de Herbie Mann i Miles Davis fins a les celebrades i reconegudes com Return To Forever o incomptables trios i quartets.

Som-hi Pops!

Cap comentari: