Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 771

 


Hola Pops!

Puntuals a la cita i tancant el periode de festes, apats i derivats. Puntuals en el ritual, som el Sounda', som Stereo2 i apleguem una col·lecció de temes que envolten l'entrada d'any i els flaires de la mare de totes les epifanies.

Festejem l'any entrant amb una Epifania Sonora 2023, seguim dins de la temporada del nostre vintè aniversari en antena i us oferim un espetec de gener fet a mida i destinat a escalfar la caldera i compartir gatzara i saragata amb tota l'audiència en temps real o diferit. Salut a tothom!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'