Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 773


 

Hola Pops!

Tornen els monogràfics del Sounda' i us presentem un Melting Pot dedicat a l'Art de la Flauta. Avui ens centrarem en aportacions de flautistes que seran molt variades d'estil i execució. Volem mostrar una panoràmica molt resumida del paper d'aquest instrument en el món del Jazz, del Pop, del Rock i de les músiques disperses del sistema sonor.

Des del canònic Herbie Mann fins al nostrat Ricard Roda, passant per Ian Anderson de Jethro Tull, de la flauta en farem eix vertebrador d'un nou Sounda'. Un programa que segueix el seu curs dins dels mesos del seu vintè aniversari en antena. Som-hi Pops!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'