Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 786

 


Hola Pops!

Ja cal que obriu bé les orelles i us disposeu per rebre una bona dosi de Groove d'alta gamma. Avui us oferim un Sounda' monogràficament agrupat en una secció de les que agiten bars, tavernes i salons de ball.

El Sounda' Juke-Box activa la màquina de discos i reprodueix un seguit de temes d'esperit jazzístic i orientació engatzarada.
Un veritable aplec dels sentits degudament embolicat en un rotund recull denominat Blue 45s: The Ultimate Jukebox.
Amb un títol d'aquestes dimensions i explícita vocació, res millor que la secció que ho acull i el programa que ho vertebra.

No oblidem, però, que tot plegat forma part del magnífic període corresponent als Vint Anys de Sounda'. Convé recordar-ho: Vint anys en antena. Vint anys de passió voluntària i sincera. Vint anys d'amor a l'art i a les antenes! Ho celebrem tots els dimarts i ho reivindiquem convençuts de que la filosofia Sounda' és garantia de pervivència per a les arts més estimades.

Que rodin els discos!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'