Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 777

 


Hola Pops!

Més de vint anys en antena i ja tornem a la meravellosa tradició dels dimarts. Avui agrupem la nostra proposta en un sol espai i us oferim un In to the Groove monogràfic dedicat al productor Bob Shad. Les arts mescladores d'aquest artista de la consola es manifesten a ple rendiment en un recull denominat Feeling Good (Funk, Soul & Deep Jazz Gems: The Supreme Sound Of Producer Bob Shad). Solvència contrastada.

Escoltarem un seguit de sons d'orientació Black Music que trenquen etiquetes i fronteres interiors. Artistes clàssics i consagrats de l'escena del Jazz, el Soul i el Funk compateixen un nexe productiu amb el segell del nostre protagonista. Ho celebrem a tota pastilla, Pops!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'