Passa al contingut principal

SOUND SYSTEM 795

 


Hola Pops, hola Funks!

Ja hi tornem a ser. La canícula apreta, el solstici declina i el ritual de la Festa Major s'obre pas entre la multitud. Nosaltres, gent de pedra picada i Sounda' a la vena, us oferim una proposta en clau funkeeter  adaptada a la celebració d'enguany. Volem aportar el segell Sounda' a la Festa local i seguir la ruta dels bons costums, les bones samarretes i les bones dosis de música selecta.

El títol de tot plegat és The Big Cristòfol Funk. Un aplec de ritmes de carrer que visitarà perifèries i extrarradis del Soul Corner i de la gran música de la jove Amèrica negra. Oferim un Blaxploitation en tota regla en que serà el darrer programa de la temporada. Segurem a la tornada de l'estiu i ho farem culminant els Vint Anys de Sounda!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SUMMER OF LOVE 1967-2007, QUARANTA ANYS DE PSICODEL·LIA

1967. Any referencial en termes de música popular. L'any 1967 és l'any de l'estiu de l'amor. Quaranta anys han transcorregut del hippisme. La fenomenologia del 67 transcendeix el vessant de l'estererotip multicolor i ens provoca un frenètic impuls revisitador. La Costa Oest californiana festejava un moment singular, un context internacional de revolta i creació en espiral. El 67 era una explosió estètica, social, generacional i cultural. El 67 era, també, un símptoma de la fallida d'un model conservador, belicista i autoritari. L'escletxa del 67 (com la del 68) fou una globalitzada resposta "avant-la-lettre" al discurs de l'establishment. El 67, com el 68, també fou abortat des de dins i des de fora. Les dates senyalades apuntaven el cel i, contemporàniament, l'abisme creixia sota terra. De tot allò en farem un document sonor en els propers Sound System. La música de Califòrnia (Grateful Dead, Jefferson Airplane, Doors, Mobby Grape) i d'